De accommodatie


Het vakantiehuis “Tranquillizer” staat op het vakantiepark Vliepark, op zo’n 150 meter van het strand en het bos. Deze bungalow biedt plaats aan maximaal 6 personen, en is voorzien van alle gemakken. Het huis is heel ruim opgezet, centraal verwarmd en de woonkamer heeft een open haard. De keuken is volledig voorzien van alle moderne apparatuur. Boven bevinden zich 2 slaapkamers en een ruime badkamer met douche en  gescheiden toilet. Beneden is de hoofdslaapkamer, en ook hier een doucheruimte en apart toilet.

De bungalow staat op een groot perceel grond aan de voet van een duin, zodat u ongestoord en uit de wind kunt genieten van de zon op het op het zuidwesten gelegen terras. Voor de late avond of mindere dagen is op de begane grond een flatscreen tv aanwezig, waarbij een premium digitaal pakket via een decoder beschikbaar is. Zowel boven als beneden kan er van het internet gebruik gemaakt worden door middel van wifi. Ook kan men een keuze maken uit de ruim gevulde boekenkast, waar voor iedereen wel wat van zijn gading te vinden is. De in het huis aanwezige gezelschapsspellen en kinderspeelgoed zorgen er ten slotte voor dat de kleinsten zich niet hoeven te vervelen. Tranquillizer is zeer kindvriendelijk, standaard zijn ook een kinderledikant, kinderstoel en box aanwezig. Als extra service worden een 2-tal fietsen ter beschikking gesteld aan de gasten. Hierdoor kunt u meteen het eiland gaan verkennen na aankomst, en bespaart u hiermee tijd, moeite en kosten. Voor additionele fietsen verwijzen wij u graag door naar Frisia of een van de verschillende verhuurbedrijven op Vlieland. De schoonmaak van de woning vindt in overleg plaats.


Kenmerken:

  • Ruime slaapkamers (3)  De slaapkamer op de begane grond heeft een tweepersoonsbed, beide slaapkamers op de bovenverdieping hebben elk 2 afzonderlijke bedden. Deze kunnen indien gewenst tegen elkaar worden geschoven.
  • 2 Aparte douchemogelijkheden (onafhankelijk van elkaar te gebruiken), bad en 2 aparte toiletten.
  • Centraal verwarmd en in de woonkamer een openhaard.
  • Kinderledikant, kinderstoel, box en speelgoed aanwezig.
  • Keukenapparatuur: combimagnetron, koelkast, vriezer, gasfornuis met afzuigkap en vaatwasser.
  • Draadloos wifi netwerk aanwezig.
  • Tv met uitgebreid digitaal pakket d.m.v. een decoder.
  • Uitgebreide boekenkast (romans, thrillers, sf, kinder en jeugdboeken, stripalbums).
  • Gelegen op korte afstand van het strand, bos en bushalte.
  • 2 Gastenfietsen (heren- en damesfiets) aanwezig, waarvan zonder bijkomende kosten gebruik gemaakt kan worden.


Overzichtskaart vakantiewoningen Vlieland


Screen Shot 2015-01-09 at 7.47.31 AM
© iSjerp Media 2015 - All rights reserved.